Kiitos kaikille osallistujille ja talkooväelle!

Seuraavat harjoituskilpailut taas keväällä 2025! 

Fitnessverkosto ry järjesti ensimmäiset harjoituskilpailunsa Tampereen Vuores-talolla 16.3.2024. Samalla järjestettiin pienimuotoiset fitnessmessut. Tapahtuma oli avoin kaikille puhtaan fitnessurheilun harrastajille sekä urheilijoille. Harjoituskisojen sarjat käytiin Suomen Fitnessurheilu ry:n lajien säännöillä ja SFU:n ammattitaitoisten tuomareiden johdolla.

Tapahtuma oli upea, kiitos kisaajien, katsojien, tuomareiden sekä talkooväen!

Seuraavat harjoituskilpailut järjestämme keväällä 2025!

 

Ilmoittautuminen

HARJOITUSKILPAILUPAIKAT 16.3.2024 kisaan OVAT TÄYNNÄ. Ilmoitamme mahdollisista peruutuspaikoista Instagramissa ja Telegramissa. Emme tarjoa jonotuspaikkoja.

 

Huom. Ilmoitathan välittömästi, jos tiedät, ettet pääsekään osallistumaan harjoituskilpailuihin. Mikäli peruutus tapahtuu 1.2. - 20.2.2024 välillä, hyvitämme 50% osallistumismaksusta.  Peruutukset sähköpostilla osoitteeseen info@fitnessverkosto.fi.

 

Saat tapahtumassa kilpailijanumerosi maksukuittia vastaan, joten pidä verkkopankkikuitti tallessa tapahtumaa varten. Lisäksi kaikilla tulee olla suoritettuna Puhtaasti Paras -verkkokoulutus https://puhtaastiparas.fi/. Tallenna todistus niin, että pystyt sen helposti näyttämään tapahtumapäivänä rekisteröinnissä.

Näytteilleasettajat

Mukana on myös useita fitnessalan huippubrändejä näytteilleasettajina!

 

Mukana ovat muun muassa:

Bulkkinen

Bikini Bar

Dianella heels

LineUp Glamour

BAOSHOP.fi

LOADED

Dopinglinkki

X-Tone

Kehopaja / Inbody 770

polar

Diva Queen


Lisäksi yhdistyksen oma talkookahvila pitää huolen, ettei nälkä, jano tai kahvihampaan kolotus pääse iskemään!

 

Saapuminen

Tapahtuma järjestetään 16.3. Tampereen Vuores-talolla. Paikalle pääsee kätevästi autolla. Lauantaisin ilmaista parkkitilaa löytyy Vuores-talon pihasta sekä tien toiselta puolelta hiekkaparkkipaikalta runsaasti.

 

Tampereen keskustorilta paikalle pääsee suoraan  busseilla numero 33 ja 5. Avaa Nyssen Reittiopas tästä.

Osoite on Rautiolanrinne 2, 33870 Tampere.

Vuores-talolle sisäänkäynti on pääovesta, joka näkyy kuvassa. Huomaathan, että tilassa ei saa kulkea ulkokengillä, joten mukaan voi ottaa sisäkengät tai tossut. Tiloista löytyy narikka, joka toimii omalla vastuulla.

Aikataulut ja säännöt

Arvioitu lajikohtainen aikataulu:

 

-N klo 11 (paikalla pitää olla klo 10)

Women's physique

Classic physique

Classic bodybuilding
Fit Model

Men's physique

-N klo 12 (paikalla pitää olla klo 11)

Body fitness

-N klo 14 (paikalla pitää olla klo 13)

Artistic fitness & Bikini fitness

-N klo 17.30 (paikalla pitää olla klo 16.30)

Wellness fitness 

 

 

Vaikka harjoituskilpailut ovat Fitnessverkosto ry:n järjestämät, ne käydään Suomen Fitnessurheilu ry:n lajien säännöillä ja kilpailu on tarkoitettu puhtaan fitnessurheilun kilpailijoille sekä harrastajille. Tuomareina palautetta antamassa ovat Suomen Fitnessurheilu ry:n ammattitaitoiset tuomarit. Harjoituskilpailuissa ei jaeta sijoituksia, vaan tarkoitus on harjoitella esiintymistä ja saada palautetta tuomareilta omasta suorituksestaan. Harjoituskilpailut käydään lajeittain ja jaamme sarjat niin, että kevään kisaajille tapahtuma toimii kenraaliharjoituksena.

 

WP, CP ja CBB tekevät ensin vertailut, sitten yksitellen vapaaohjelman. Fit Model suorittaa ennen men's physiqueta vertailut sekä i-kävelyn ja MPn jälkeen T-kävelyn. MP, Body, bikini ja wellness fitness -urheilijat tekevät ensin vertailut, perään i-kävely ja vielä toiset vertailut. Artistic fitness suorittaa ensin vapaaohjelman ja sen perään vertailut bikini fitness -ryhmän kanssa.

Body, bikini ja wellness fitness -lajeissa lavalle menevät ensin kevään kisaajien ryhmät.

 

Asu

Harjoituskisoissa asuna voi olla naisilla bikinit, kisa-asu tai musta urheilutoppi ja mustat trikoot/sortsit sekä korkokengät, mikäli ne kuuluvat lajiin. Miehille asuksi käyvät sortsit tai mustat trikoot tai poseeraushousut. Ottakaa sisäkengät mukaan myös, sillä tiloissa ei saa olla ulkokengillä. Kisaväri ei ole sallittu.

 

Rekisteröinti

Tapahtumapaikalle on hyvä tulla noin tuntia ennen omaa sarjaa. Saapuessasi kurvaa suoraan rekisteröintipöytään, jossa sinulta tarkistetaan ilmoittautumisesi, osallistumismaksun suoritus sekä Puhtaasti Paras -koulutuksen voimassaolo. Näitä vastaan saat kilpailijanumerosi, jonka tulee olla kiinnitettynä asusi alaosan vasemmalle puolelle lantiolle harjoituskilpailun aikana.