Yhdistyksen jäsenyys

Varsinaiset jäsenet

Fitnessverkosto-yhdistys on tarkoitettu puhtaan fitnessurheilun valmentajille, urheilijoille sekä harrastajille. Yhdistykseen jäseneksi voi hakea jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt ja jolla on riittävä kokemus puhtaan fitnessurheilun harrastamisesta. Jäseneksi voi hakea toimittamalla hakemuksen hallitukselle kirjallisesti verkkosivujen kautta tai sähköpostitse. Mikäli jäsenhakemus hyväksytään, maksetaan jäsenmaksu 25€ (vuosi 2024), minkä jälkeen varsinainen jäsenyys astuu voimaan. Yhdistyksen hallitus hyväksyy jäsenet omalla harkinnallaan. Jäsen sitoutuu noudattamaan yhdistyksen sääntöjä ja tarkoitusta hyvässä hengessä. Jäsenmaksu kattaa yhden kalenterivuoden.

 

HAE VARSINAISEKSI JÄSENEKSI ALTA tAI SÄHKÖPOSTILLA iNFO(AT)FITNESSVERKOSTO.FI

Hakemuksessasi kerro itsestäsi, taustastasi puhtaan fitnessurheilun parissa sekä siitä, millaisen panoksen koet voivasi yhdistykselle antaa. Huom! ennen hakemuksen jättämistä, lue sääntömme huolellisesti!

Koko nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Jäsenhakemuksesi *
Kotipaikka *

Kannatusjäsenet

Kannatusjäseneksi voi ryhtyä kuka tahansa! Jos sydämesi sykkii puhtaalle fitnessurheilulle, voit tukea toimintaamme kannatusjäsenenä, jolloin pidämme sinut ajan tasalla toiminnastamme ja tapahtumistamme. Kannatusjäsenillä ei ole äänioikeutta. Voit myös osallistua tapahtumiimme sekä toimia talkooapuna! Kannatusjäseneksi voit ryhtyä ilmoittamalla yhteystietosi sekä maksamalla kannatusjäsenyysmaksun 25€ (vuosi 2024). Jäsenmaksu kattaa yhden kalenterivuoden.

 

LIITY KANNATUSJÄSENEKSI ALTA TAI SÄHKÖPOSTILLA iNFO(AT)FITNESSVERKOSTO.FI

Koko nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Kotipaikka *